Försäljning Övrigt (Mark), Maribor, Maribor, Slovenien, Ruše, Lobnica

Försäljning - Cod. 30113

  • Typ: Övrigt (Mark)
  • Område: 3100 m²
  • Antal rum: 0
  • Våning: 0

Vi säljer en vacker och fridfull tomt på Mariborsko Pohorje sluttningar. Mycket nära till Maribor skidorten och 10 minuters bilresa från stadens centrum. I närheten finns många skogar, skidbackar och vandringsleder. Handlingen är idealisk för placering av en stuga eller ett hem, eftersom det ligger i mitt i naturen och lugn miljö. Den är ansluten till alla nödvändiga anslutningar (vatten, el, avlopp), är det lätt att nå med bil och det har alla nödvändiga bygglov. Det är ett gammalt hus placeras på tomten.

Storlek: 3100 m2 / 33368 kvm (0,77 tunnland)
Pris: 35 € / m2
Det är också möjligt att köpa bara hälften av tomten, är kostnaderna för att delas i två halvor mellan säljare och köpare (app. 1500 €)

Om staden Maribor: Maribor är den näst största staden i Slovenien och med blott 100,000 invånare erbjuder både lugn och möjlighet. Det är hem för sport, särskilt vintersport, eftersom det finns gott om skidorter runt, Pohorje Ski Resort är den mest kända och internationellt kända. På sommaren Pohorje backar förvandlas till underbar vandring gå-till-plats, eftersom skogen är enourmous och erbjuder många punkter är öppna för prospektering. Det är också hem för adrenalin idrottstävlingar, speciellt downhillcykling. Det är också känt för sin vinproduktion som regionen är rik med vingårdar och vin spår. Staden är också hem till den äldsta druv i världen. Det är ett charmigt ställe, där du kan hitta både fred och spänning, och där människor kommer att välkomna dig med sin öppenhet och humor, för vilka de är kända för.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB