Försäljning Hus, TERME RADENCI, Prekmurje, Slovenien, RADENCI

Försäljning - Cod. 24703

  • Typ: Hus
  • Område: 360 m²
  • Antal rum: 8
  • Våning: 3

HOUSE SPA Radenci i och nära Bad Radkersburg

I omedelbar närhet av SPA Radenci (luftledning 500 m), kyrkan och byns centrum och bara 5 km från den berömda turiststaden Bad Radkersburg, jag säljer den senaste stora hus med 7 sovrum sovrum, 41 m2 vardagsrum, matsal, kök, skafferi , tre bad, bastu, gästtoalett och två stora terrasser. Källaren hus, extremt välisolerat, är centralvärme och kyls, golven är täckta med keramik och trägolv, inbyggda är också en centraldammsugare är tredubbla glaserade PVC-fönster är utrustade med elektriska persienner och myggnät med en värmepump. Huset, som byggdes 2012, har 360 m2 boyta och 52 m2 stort garage, står på en vacker solig inhägnad tomt på 2635 m2 med aluminium elektrisk grind, är planterad med prydnads och fruktträd och utrustade med ett automatiskt bevattningssystem och privat brunn , Stor stenlagda gården leder till huset och garage för 2 bilar och verktyg. Huset är anslutet till el, vatten, avlopp, gas, telefon, kabel-TV och Internet, är möblerad och tillgänglig omgående.
Huset på Erland erbjuder en unik möjlighet att nå internationella marknader framgångsrikt, här är fyra länder träffas; Österrike, Slovenien, Ungern och Kroatien. Många hotell i Bad Radkersburg och många resorts och spa i hela Mur i Slovenien hela året med Swiss, tyskar och österrikare bellegt, den ... söka tjänster av alternativ medicin, tandvård, olika typer av massage, spa Radenci och Park Therme Bad Radkersburg, samt ett stort antal lokala Spa och badsjöar i Österrike och Slovenien, frågar god vila och bra liv. I omgivningarna finns tillgängliga flera tennis och golfbanor, lokala skidområden och 4 Std.Autofahrt du är vid Adriatiska havet.
Den södra exponering garanterar den mest väder gynnsamma, milt klimat och inte att glömma är att den utmärkta kvaliteten på livet är fortfarande billigt här!

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB