Försäljning Lantgård, Trsek, Primorska, Slovenien, Trsek

Försäljning - Cod. 17474

  • Typ: Lantgård
  • Område: 340 m²
  • Antal rum: 8
  • Våning: 2

På slovenska kusten i Istrien region liten by Trsek framför liten flod Dragonja, 2 hus, tillsammans 180m på mark för bebyggelse 340 Vatten, el. Vacker utsikt. En ägare. Juridiskt allt i ordning.
Det korrekthet är i kommunen Koper stad. Husen är av sten. en är runt 30m mark planen, den andra omkring 45. De var kopplade med terrass på första våningen. En trädgård är inriktad på söder på älvdalen, som i framtiden kommer att bli ett naturreservat. Den andra trädgården är på den norra. Det korrekthet ligger i centrum av byn, utan också på gränsen. Ganska bra isolat från grannarna, som är mestadels lokala helger människor.
Det är en typisk Medelhavsklimat. En hel del sol, lugn och tystnad. Underbart visa på dalen. Ansluten till kommunalt vatten slutet elsystemet. Den har ett husnummer. Om du är intresserad i återuppbyggnaden möjlighet att få antika trä, sten, kakel. En ägare. Juridiskt allt i ordning.
Avstånd: Koper-med en gata 18km med den andra 16 km, Portoroz (Piran) -35 km, kroatiska gränsen-15km, Opatija-60 km, Umag 45 km, Trieste-30 km, Lipica 45 km, Ljubljana 110km. 15 min promenad till floden. I närheten av flygplatser är i Trieste, Treviso, Pula, Ljubljana, i Portoroz finns en liten en. Slovenska Marine (seascape) är i Koper, Izola, Piran, Lucia (Portoroz).
Pris: 110.000 euro.

Fråga efter denna bostad


Free real estate ads
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
Jag accepterar den personliga databehandlingen*
Avbryt
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB