Försäljning Villa, Ankaran, Capodistria, Slovenien, Hrvatini

Försäljning - Cod. 19125

  • Typ: Villa
  • Område: 460 m²
  • Antal rum: 10+
  • Våning: one-floor

Till salu: 3-lägenhet lyxigt hus på slovenska kusten,
med pool, stora terrasser, Medelhavet trädgård, på en stor plats med vacker utsikt över havet och Istrien.
Huset ligger i ett lugnt område i återvändsgränd på toppen av Miljski kullen ovanför Koper och Trieste, inom tre kilometer från kusten och fem av motorvägen. Huset är omgivet av Medelhavet trädgård med pool med terrass, utomhus tvättstuga med badrum, mindre damm med fontän och täckt terrass med utomhus kök och öppen spis. Bredvid huset finns tre egna täckta parkeringsplatser.
Huset mäter 460 m2 brutto. Det är en en-våningshus, med centralvärme och celler solen för varmvatten. Alla bostadsområden är luftkonditionerade.
På bottenvåningen finns en lägenhet som mäter 160 m2 med vinterträdgård och direkt utgång till trädgård, terrass och pool, med stort vardagsrum, rum, sovrum, bostäder kök, badrum och faciliteter.
På första våningen finns två separerade lägenheter med egen utomhus ingång, vardera med 80 m2 bostadsområde. Varje lägenhet har ett stort vardagsrum med matsal, kök, studierum och badrum för gäster. Sovrummet har en direkt ingång till eget badrum och garderob. Alla lägenheter har också en stor terrass (30m2 eller 16 m2) med en fantastisk utsikt över havet hela vägen till Piran, Venedig och italienska Dolomiterna och å andra sidan till Trieste, Istrien och Brkini.
Varvet mäter 500 m2, bifogas staket gjorda av blå Istriens sten, varav en öppen spis och en stor utomhus matbord är gjorda och alla asfalterad områden varvet är belagda med det. Lägre sten staket kompletteras med en vintergrön häck. Trädgården är utformad i medelhavsstil och erbjuder en önskad avskildhet.
Fastigheter är egenutvecklade och är till salu för 780,000 euro. Övertagande av fastigheter är möjlig inom en relativt kort tidsperiod.

Fråga efter denna bostad


Free real estate ads
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
Jag accepterar den personliga databehandlingen*
Avbryt
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB