Försäljning Villa, Izola, Primorska, Slovenien, Malija 147A

Försäljning - Cod. 40629

  • Typ: Villa
  • Område: 125 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 2

Huset ligger på en tomt på 600 m2; vardagsrummet är cirka 125 m2 på två våningar:

- Entré på bottenvåningen, vardagsrum med kök, liten toalett och terrass
- på första våningen: hall, 2 sovrum (15,5 kvadratmeter och 9,5 kvadratmeter), badrum och garderob (tvätt- och torkrum- ... ..).

Från utsidan, på bottenvåningen i huset, finns det ett pannrum och ett litet förråd för en total yta på cirka 7 kvadratmeter (ovanför pannrummet på första våningen finns ett tekniskt rum med sänkt tak). Huset byggdes i mars 2008. Fundamenten är gjorda av armerad betong oftare med djupa utgrävningar (deras stabilitet möjliggör uppförandet av ett hus med flera våningar).
Husen är byggda med klassiska tegelstenar och täckta med värmeisolering (10 cm polystyren) på bottenvåningen. 8 stenmurar läggs till. Vinden är inte användbar; taket sänks ned och avslutas på vinden med ett tak högt över standarden och avslutas med gipsskivor. Vinden är isolerad med 20 cm stenull. Fönster- och dörröppningarna och innerdörrarna är av italiensk design (träluckorna, utsidan av fönstren och dörrarna är plast och insidan av fönstren är trä med två lager glas). Dörrarna till pannrummet och skafferiet är gjorda av aluminium. Bottenvåningen i interiören är dekorerad med en trätrappa med ett smidesjärnräcke. Det finns möjlighet att installera en öppen spis på bottenvåningen. Badrummet har en inbyggd dusch. Ytterdörren är gjord av trä.
Ytterligare beskrivning:
Uppvärmningen sker med pellets (cirka 1,5 ton per säsong eller cirka 500 EUR / säsong). Golvvärme installeras på bottenvåningen och radiatorer på första våningen.
Omgivningarna är ordnade på flera nivåer (i enlighet med terrasserad terräng), det är verkligen en varierad bärvägg med den befintliga stenen. Från trädgården (från flera sidor), från terrassen framför vardagsrummet på bottenvåningen och från båda rummen på första våningen har du en öppen utsikt över havet (Portorož-bukten i Lucija, Forma vivo, halvön Lucija Marina Savudrija). Grado-Venedig). Det är inte möjligt att bygga en byggnad framför fastigheten. Tillgång till fastigheten är möjlig från flera sidor (Izola / Malija / Mala Seva; Lucija / Malija / MS och Portoroz / Valeta / MS och Izola / Jagodje / MS). Bussförbindelsen är ansluten till Isola. Närmaste köpcentrum är i Lucia (3 min med bil), sedan i Izola (8 min med bil) och Koper (14 min med bil). Platsen är tyst i perfekt natur (omgiven av skogen); byggandet av fler hus expanderar på platsen.
Det följer definitivt byggnadsstilen för ett hus enligt lokala trender: betongfundament, klassiska tegelstenar, handgjord sten (brunblå sandsten), med tillbehör (röda tegelstenar för att dekorera väggarna som ingången till fastighetsmarken i öster och väster, stavbyggnad, väl-

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB