Försäljning Hus, Lendava/Lendva, Prekmurje, Slovenien, Lendavske gorice 412B

Försäljning - Cod. 35806

  • Typ: Hus
  • Område: 100 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 1

På botten av vingårdarna i Lendva, ett fristående hus till salu, byggt på kusten och renoverat omedelbart. I närheten kan du nå det berömda termiska badet, skolan, dagis, hälsocenter, apotek, köpcentrum, teater mm ... till fots. Perfekt val för unga par, små barn.
Huset byggdes 1975 och renoverades 2005/2006 med tak, värmeisolering, plastfönster och entrédörrar. Uppvärmning är ett gaseldat panna system förnyat 2015 och det löses under vintermånaderna med en stor vedeldad spis. Varmt vatten levereras av elpannor. Byggnaden är i utmärkt skick, 2 våningar, terrass terrass, 177.5nm - 93.7 nm användbar golvyta. Bostads underhållskostnader är extremt låga. Framsidan av huset är lämplig för flera parkeringsplatser direkt framför gatan - bredvid huset är ett stort, separat 21 kvm garage.
Bottenvåningen i huset har en rymlig lobbyn, ett stort kök, badrum med dusch och toalett, två mindre rum och ett garage. På övervåningen kan du komma upp på en bekväm, säker trätrappa. Här hittar du matsalen och ett rymligt, ljust vardagsrum, från vilket du kan gå direkt till en trevlig, mysig terrass och till innergården. Vardagsrummet har en fin kakelugn med fodrad skorsten, som på vintern värmer en trevlig atmosfär.
Också till höger är det svenska köket med ett litet skafferi som är ett utmärkt alternativ för förvaring. Från köket på en lång balkong kommer vi också till gården. Det finns två sovrum eller ett barnrum till vänster och ett badrum med badkar och toalett.
Bakom huvudbyggnaden finns en 102 kvm 2-våning, fristående hus, övre våningen har en användbar golvyta på 42,2 kvm som går genom en liten täckt premiss till köket och sedan kommer till matsalen och det finns ytterligare två Rummet öppnas. Litet badrum med toalett och badkar kan nås genom köket. Efter renoveringen av den lilla delen av det lilla huset är det möjligt att utveckla en fin liten lägenhet för två personer, som är helt separat och kan hyras. Eftersom de två byggnaderna har separat infrastruktur är de oberoende av varandra.
Det finns en mysig vinkällare på bottenvåningen i huset, som skyddar de viner som produceras av de 400 kapitalistiska vingårdarna. Utrustning och utrustning som krävs för druvor och vinproduktion är grundpriset på fastigheten.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB